5 saker som ni (säkert) inte vet om mig

Jag avskyr slitagehål i tyg. Om ni är i närheten av mig med strumpor som det är hål i så kommer jag antagligen spy eller slita av er strumporna och slänga dom. Det är absolut det äckligaste som finns. Minns att jag inte ens kunde äta ost med hål i när jag var yngre.

Jag tror inte på kategorisering av människor. Jag vill inte kalla mig för något. Tror inte att vi blir hjälpta av att kalla oss för t.ex. feminist, vegan, vegetarian, sosse, SD:are osv osv. Vi delar upp oss i grupper och minskar då chansen att vi ska kunna bli "sams" om alla konflikter som finns idag.

Min specialitet är att lära mig koreografier från musikalfilmer. Se det som ett partytrick. High School Musical, Grease, Hairspray.. Kan dom flesta danserna och lär mig dom omänskligt snabbt.

Jag älskar öl och kan inte förstå hur man inte kan tycka om det. Vet inte... men det är ju flytande guld liksom. Kanske låter som värsta alkisen men jag menar come one <3 

Jag har nog världens bästa bordsskick. Jag skojar inte ens. Tänker inte på det så ofta - men en berättelse har alltid suttit i min hjärna. Första gången som mina småsyskons mamma kom in i mitt liv så var jag typ 2 år. Hon hittade mig i köket sittandes i min stol. Jag åt yoghurt och när det var sådär lite kvar så det blev svårt att skopa upp det med skeden.. Då vickade jag på tallriken så överflödet samlades i ena kanten. Inte en fläck runt omkring mig annat än runt munnen. 

1 Johanna Utterberg:

skriven

Vad spännande och kul att läsa, alltid får man lära sig något nytt om den bakom skärmen! :)

Svar: Kul att du tycker det :P Jag gillar att läsa sånt på andras bloggar så jag tänkte why not?
Bambi

2 anneli:

skriven

öl <3

3 Lis Mari:

skriven

Haha det är ju inte direkt slitagehål i osten ;-P

Jag är lik dig på många vis. Framför allt har jag väldigt bra bordsskick :)

4 Lena:

skriven

Måste säga att det är en riktigt bra färdighet att kunna dem koreografierna :D xD <3 :P

5 JoJo:

skriven

kul att få veta mer om dig tjejen! :D

sv; hihi ja, rosa är ju helt klart den finaste färgen! :D

det finns sushiställen i borlänge inne i stan :) så om ni är inne i stan nån gång så tycker jag att du ska passa på att äta sushi då ^^

haha japp, det tänkte jag ;) så får se om jag skriver ut bilden och kommer ha den som tavla nånstans här hemma :)

6 sommarblom.blogg.se:

skriven

Nice kopp!

7 LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

skriven

Vill också lära mig dansa! Haha

8 Ellen Gräntz:

skriven

Väldigt roliga fakta att läsa faktiskt :)

9 Lili:

skriven

Haha, du skulle hata att vara nära mig- jag har nästan alltid något mindre hål i mina strumpbyxor! Det värsta (enligt andra i alla fall) är att jag inte ens bryr mig. En gång hade jag trasiga strumpbyxor på jobbet och min kollega bah: "Du, det finns ju nagellack... Det är ett jättebra knep för att dölja hålen..." och min reaktion var ungefär: ????!!!

Kommentera här: