En typisk göteborgsk dag

 Morbror ringde på portklockan vid 10.00 tidigare idag. Han hade tagit sig ut hitåt för att se lägenheten och för att han och jag senare skulle in mot Liseberg. Said and done. Så småningom (efter lite kaffe såklart) så bar vi iväg mot Korsvägen. Det är Partille Cup just nu och jag måste säga att det är förbannat drygt att ta sig ut i kollektivtrafiken när alla dessa lag ska ta sig till diverse olika planer för att spela. Det är en fantastisk cup. Likaså Gothia - men som imorgon t.ex. när jag ska iväg till jobbet, så har man seriöst ingen lust att trängas med 2-3 lag i en och samma spårvagn. Det ger mig ännu mer ångest än vad jag redan har när jag åker spårvagn. (Väljer att inte dra upp hela den där sitt-etikett-diskussionen igen. Hade dock kunnat flika in med ca övermånga perfekta exempel på vad jag menade sist jag skrev om det.) 

 Vi hoppade av vid Korsvägen men kände oss lite hungriga. Joey (morbror) hade pratat om Jonsborgsgrillen på Göteplatsen som tydligen hade en massa veganmat och jag tänkte att varför inte gå dit och äta innan vi gick in på Liseberg. En halloumiburgare senare så var vi påväg in på Liseberg. Jag måste ju säga att jag blir till ett barn varenda gång som jag är därinne. Jag bryr mig inte ens om att åka. Jag vill bara titta på allt. Köpa onödiga grejer och dra av en runda i Spelhuset. Helst för att försöka vinna något uppstoppat xD Såg en maskin med uppstoppade Avengers och jag ville gråta lite. Stoppade in alldeles för många mynt i den förbannade saken och jag var SÅ nära på att få min jävla Iron Man liksom. Hade älskat den till döds. 

 Fotonördar som vi båda är, morbror och jag, så kände vi ju att en åktur i Lisebergshjulet var obligatoriskt. Utsikten och ett grymt foto-op lockade oss dit. 3 varv i en mycket varm och liten kupé - men när jag tittade på bilderna sen så kunde jag fan inte klaga. Det var verkligen en magisk utsikt utöver mitt älskade Göteborg. Jag insåg igen varför jag har kämpat så hårt för att komma tillbaka hit. Varför jag sörjde så hårt när jag var tvungen att flytta förra gången. När vi kände oss nöjda med besöket på Liseberg så gick vi ner mot Avenyn. Joey mindes en restaurang som han besökt på 80 -talet och ville gå dit igen för att äta deras pizzor. Det visade sig vara samma restaurang som jag och PJ besökte under midsommar. La Gondola Trattoria. Sjukt skönt ställe, men återigen måste jag säga att luften verkligen står still på det stället. Spelar ingen roll var man sitter. Man dör av värmen oavsett. 


 Det var en riktigt kul dag måste jag säga. Stort tack till bästaste morbror Joey!! :) Me gusta mucho! 
1 Nettan:

skriven

Åh vad kul. Alltid velat åka dit :) :)Http:/nouw.com/Nettan

2 Julia:

skriven

Åh vilka fina bilder!!

3 Polly Svensson:

skriven

Det e väl trevligt att trängas med lite folk hahaha nej vars det suger. Vilken härlig dag och fina bilder. Sjukt många år sedan jag var på liseberg, så mysigt där. Kram

4 Queen Gniztra:

skriven

Tack för din fina kommentar :-)
Jättefina foton du tagit!

5 Lena:

skriven

Åh var längesedan man var på Liseberg men ska dit om ett par veckor ska bli så sjukt kul!! Kanske ta ett besök på Universeum med :)

6 Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard:

skriven

Jag blev såå sugen på att åka till Liseberg nu, så mysigt ju! :D

7 micca:

skriven

åh älskade Göteborg och Liseberg <3 ska dit i slutet av aug med familjen, längtar! :D

8 Becca:

skriven

Åh va kul, älskade Göteborg vilken stad👍😊

9 sara:

skriven

Roligt! :)

Kommentera här: