Det spökar på mitt jobb

 
 Jag visste ganska tidigt om att det spökar på mitt jobb, men jag insåg det inte på allvar förens den där kvällen då jag hade tänt en lampa inne hos en vårdtagare. Det låter kanske inte som en big deal - men när jag kom in någon timme senare för att ge hen medicin så var lampan släckt. "Aw crap, glödlampan måste ha gått" tänkte jag och jag fram dit för att släcka lampan på knappen. Problemet var bara att den redan var släckt. Det var inte alls något fel på glödlampan. Vad är förklaringen till det? Jag tände den i alla fall återigen, gav medicin och gick ut från lägenheten. När jag kom ut i korridoren och skulle utföra nästa syssla så skulle jag gå förbi den lilla korridoren som leder till tvättstugan. I ögonvrån så ser jag att någon står där. Jag stannar till och kollar tillbaka - men plötsligt är det ingen där. Jag måste ha sett i syne tänkte jag, men samtidigt kändes det som att jag inte var ensam i korridoren. Som om jag var iakttagen. Det var inte heller den enda gången som jag upplevde något sådant. 

 Mest hade jag märkt av detta fenomen på "min" våning. Troligtvis eftersom att jag är där så pass ofta. I fredags var jag dock på en annan våning när fler saker hände. Det första som hände var att jag började prata med en vårdtagare om spöken. Hen berättade att ibland kunde det hända att det kom ett spöke på besök i lägenheten om nätterna. Som brukade prata med denne. Jag delade ett par av mina historier och nämnde då att det vanligaste sättet för dom att ge sig till känna är genom lampor eller liknande. När jag sa detta så började en av taklamporna i allrummet att blinka. Långsamt. Som om det fanns en dimmer som någon stod och vred på hela tiden. Vi skrattade lite nervöst åt händelsen och väntade på att det skulle upphöra, men det gjorde aldrig det. Jag kände spontant att detta skulle jag filma för att kunna visa folk. Jag ursäktar mig till vårdtagaren när jag ska ta fram mobilen. "...men jag måste verkligen filma detta". När jag precis pratat klart och ska trycka igång kameran så slutar lampan att blinka igen. Vilka är oddsen liksom? 

 Vad tror ni? Kan ni hitta förklaringar till dessa fenomen? Förklaringar som är MER legit än "du inbillar dig" då såklart. 


Pic edited by PJ
1 Carolina Thoor:

skriven

Ja, sådant är obehagligt. Man tror sig inte på sådant, men jag tror också att det spökar. Det är obehagligt med den här iaktagelsen. Likadant på mitt jobb. Jag känner mig alltid lite extra iakttagen då jag går och slänger sopor osv osv. Men efter några veckor fick jag reda på att det var i den tunneln som det var ett bårhus för några år sedan ^^,

Sv; ohja! Många förflyttningar på mitt jobb. För nästan alla på avdelningen..

Jo, men snö är otroligt fint! Jag förstår. Ibland känns det lite depp, men för det mesta otroligt mysigt! :)

2 Ajli Müller:

skriven

Huu, det låter verkligen oförklarligt!! Jag förstår att man blir lite andligt troende när man är med om sådana saker.

3 LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

skriven

Jag tycker sånt här är jätteintressant! Älskar sånt här. Jag tror på övernaturligt. Jag älskar programmet Ghost Adventures, om du inte har sett det så se det! Där får man jättemhycket intressant information och får följa med på deras resor till övernaturliga platser. Det är en dokumenterad serie. 👍

4 LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

skriven

Svar: tröjorna är från en butik som heter Cassels som har kläder från massa märken och butiker, så som Vila, Vero Moda, ONLY osv :)

5 Johanna Utterberg:

skriven

Ojdå, du kanske känner av sånt där mer än andra, själv har jag aldrig upplevt något sånt och tror därför inte på det riktigt, men kan beundras när andra berättar om sina händelser! :)

6 Tilda Barkselius:

skriven

Men så obehagligt!

7 Gabriella :

skriven

Så läskigt att se någon i ögonvrån och sen så var det ingen där!!

8 Mirre:

skriven

Ohhh så obehagligt, hua,

9 Linnea Aurora:

skriven

Så jäkla creepy detta låter!!!

10 Johan:

skriven

Sådant här fascimerar mig. Tycker det är väldigt intressant...
Lyssnar du på Creepypodden, apropå det? :)

SV: Härligt att det går så bra för dig! det värmer mig också :)

Kommentera här: