header menu

Sluta nu

 Uppbrott (inte för mig), krångel med myndigheter, skitsnack, draman... När ska det ta slut på saker som måste krångla? Det är inget av det jag nämnt nu som egentligen rör mig... Hur blev jag då indragen? Ja hörrni... Det var en bra jävla fråga. Skitsnacket rör i och för sig mig - för en person som funnits i mitt liv rätt länge har snackat mycket skit om mig och mina syskon. Jag brukar ta såna där grejer med en nypa salt - men handlar det om mina syskon så blir jag fan arg.

 Just nu är det kaos vart jag än vänder mig. JAG mår bra på det sättet och låter mig väl kanske inte påverkas märkbart annat än att jag blir arg och trött på allt som just nu händer folk runt omkring mig. Jag skulle egentligen bara behöva space och det känns som om jag vill ha en egen lägenhet där jag bara får stänga in mig och låta alla sköta sitt. Just nu så blir jag bara indragen i allt fast jag har försökt att hålla mig undan. Det handlar ju om folk jag bryr mig om så man vill ju finnas till för att stötta, men då hamnar man mitt i det i stället.

 Ja... jag får helt enkelt fortsätta att kämpa på och försöka att fokusera på det positiva. Jag ska snart skaffa mig ett par nya glasögon. Äntligen. Det har gått på tok för lång tid och nu kan jag äntligen få skaffa mig ett par nya. HELT med mina egna pengar! Det är en otroligt skön känsla måste jag säga.
Sen har jag träffat en barndomskompis ("Britta") idag för lite quality time. Jag ska träffa henne och en till barndomskompis imorgon och så har jag läkartid för att ta itu med en grej jag har på näsryggen som jag stört mig på länge. En klapp på axeln för det steget.

Så ja... Dagens humör ser ni perfekt beskrivet ovan. Men ja... det blir bättre. Det blev bara lite mycket för mig just nu så det var skönt att få skriva av sig litegrann. Det behövs och tack till er trogna som tittar in och läser mitt babbel varje dag <3

Sömnlös måndag

 Jag kan inte sova! Utanför fönstret lyser månen upp stan och mitt hjärta är för tillfället i Borlänge... och ja, jag talar om själva organet. Men det andra hjärtat är ju där han också. Det är helt otroligt hur det kan vara så omöjligt att sova utan honom. Varenda gång jag har kommit hem från Borlänge så har jag legat vaken flera nätter i rad och fått tvinga mig själv att blunda tills det så småningom var dags att gå upp.

 Jag ska dock inte vara en sån dära. Det är bara skönt att ha möjligheten att skriva av sig när man har en miljard tankar i huvudet. Jag kom hem till rätt spända förhållanden och ja, jag kan inte skriva om dom av många anledningar - men jag övervägde ett par gånger att bara åka tillbaka. Leta reda på närmaste vandrarhem och verkligen slänga ut alla slantar jag har på ett rum. Nog för att jag säkert hade fått bo hos PJ, men ja haha. Ska man flytta ihop så ska man ju göra det på rätt sätt. (Föt att vara sådär lagom traditionell liksom)

 
 Den värsta ångesten jag har nu är om jag blir utringd på jobb om ungefär 2,5 timmar. Hur ska jag orka det med en sådan sömnbrist? Jag måste verkligen orka det - men det kommer bli otroligt jobbigt. Blir jag inte utringd på jobb så ska jag i alla fall träffa Britta (barndomskompis) på en fika efter att hon slutat sitt jobb. Då får jag chans att prata av mig lite och då kanske jag kan slappna av resten av veckan.

Hoppas ni får sova / sover gott i alla fall! Puss på er!

Allergic, but don't even care

 Mycket kattmys mellan skrivandet idag. Vi är hos PJs kompis igen för jobb på det hemliga projektet. Kompisen har världens sötaste lilla kattunge. 70% bus, 10% gos och 20% sova beskriver katten rätt bra. Klättra kan den också. Inga hinder är för höga för den lille parveln. Sött <3

 Tyvärr är jag allergisk så kommer nog inte kunna ha en egen katt i framtiden - men ja... nog blir man sugen. När det är andras katter brukar jag inte bry mig. Det är ju inte som att man måste gå igenom det varje dag liksom. Snuvan och kliandet.

 Vi har precis vräkt i oss hämtmat från en av Borlänges alla pizzerior. Jag tog en kebabtallrik och sitter med världens matkoma. Hur ska man orka tänka liksom. xD "Ja men snart får vi i oss lite mat så att vi blir lite piggare" sa vi - men trots det överflöd av sömn så jag och PJ fick inatt så skulle jag kunna somna här just nu. Inte så konstigt egentligen - men syftet var ju att vi skulle få lite mer energi.

 
Ikväll kommer en annan av PJs kompisar över och hans tjej. Vi ska bara umgås lite och kanske dricka vin eller öl. Den som lever får se!