header menu

Dagpass och tisdagssushi

 Jag fick uppleva den absolut tråkigaste dagen i skolan igår. Först hade vi prov, som jag förövrigt klarade om man bortser från att läraren ville att jag skulle utveckla mitt svar på EN fråga. Sen fick vi ägna oss åt studieuppgifterna i det nya kapitlet som handlar om det endokrina systemet. Hmm... well, jag antar att det är bra att ha kunskap om körtlar och alla sjukdomar som hör till - men det är inte i närheten av lika intressant som cirkulationsorganen som vi läste om innan. Det ska jag erkänna. Runt LUNCH så stack jag iväg med tjejerna för att inta den sedvanliga sushilunchen. :P

 I alla fall... Idag är det onsdag - som de flesta av er troligtvis vet. Det är dags att återvända till jobbet. Inte än såklart, men jag börjar 7 och slutar sedan vid 14 och då blir det hem för att plugga. (Som vanligt. Gör jag ens något annat?) Jag ska fortsätta på en uppgift om mikrobiologi som jag liksom väntade på att vi skulle gå igenom i skolan. Visade sig dock att vi inte kommer att gå igenom detta. Tämligen weird - men det är väl bara att kötta på då. 
Man kan inte förstå sig på allt som bestäms eller sker här i livet. Önska kan man, men kommer knappast att ske någon gång under min livstid. 

 Finns det något mer att uppdatera er om då? Jo det är på tapeten just nu med en resa uppåt i landet nu i April. Jag har inte träffat min mor på snart ett år - så det kommer isåfall bli fantastiskt kul. Sen fyller min svägerska år i samma veva OCH motgången... det obloggbara... Kommer för ett tag att vända. Allting kommer för ett kort tag att få vara som vanligt. Det är mest därför jag kommer att ta mig upp dit. Själva hemkommunen lockar inte vidare annars.

Nu är det dock dags att göra sig redo för jobb! 
Hoppas att ni får en bra onsdag, mina fina. <3