header menu

En sådan onsdag...

 Imorse så kände jag mig fylld av energi... "Fylld av" kanske är fel ord när man bär mitt fullständiga namn, men något som kan tänkas likvärdigt i min värld. Typ lite så liksom. Solen sken på en blå himmel. Endast få vita moln täckte himlen. Bättre skulle det bli. Jag hade en biljett, tack vare PJ, till en eHälsomässa som pågick i stan. Vitalis heter mässan. För mig som jobbar inom vården var det galet intressant. Jag pratade med tonvis med folk. Då och då tittade jag förbi PJs monter där han och hans kollegor stod. Han är i Stockholm för tillfället och åkte igår när han var klar på mässan - så jag ville titta på hans vackra nuna lite mer innan det var dags för mig att gå vidare. Jag hade trots allt ärenden att springa innan jag skulle infinna mig på "bygget". 

 Jag hade nämligen planer med min finaste kollega, Sanna. Vi skulle ha Sushimiddag på jobbet hade vi bestämt och så blev det också. Efter kvällspassets slut så bjöd tragiska omständigheter på ett nödvändigt pubhäng innan vi skulle åka hem för att ta itu med verkligheten. Som moraliskt stöd satt jag där och gjorde det jag anser mig vara bäst på. Jag lyssnade. Så jag kom tillbaka hem rätt sent vilket orsakade att jag inte fick någon sömn under natten. Vad gör det om 100 år kan man fråga sig. Om en kär vän behöver mig så finns det inte mycket annat som spelar någon roll i min värld. Idag köttar jag igenom mina timmar och sedan vänder jag hem för att få mina välbehövda timmars sömn. 

 

Som vanligt är schemat fullspäckat

 Oh do i have things for you guys... Men först ska jag uppdatera er om livet. Idag mår jag fan inte toppen alltså. Jag kom hem efter gårdagens kvällspass och dog lite inombords av den mördande huvudvärk som hade uppkommit innan jag ens börjat mitt pass. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. 
Den har gått ner i styrka efter en god natts sömn, men den existerar ännu. Jag är dessutom yr och mår illa. Bättre blir det knappast av det faktum att jag har ett fullspäckat schema idag. Jag har precis klivit ur duschen och ska göra mig klar så fort detta inlägg är publicerat. Sen ska jag skynda mig iväg till skolan för att ha prov. När jag har skrivit klart provet så måste jag rusa till jobbet för att hinna i tid till mitt kvällspass. Väl på jobbet så måste jag hinna med att prata med cheferna om en rätt allvarlig grej. Inte riktigt något som jag vill ta itu med - men det är ett måste. Både för min egen skull och för framtida anställda på bygget. 

 Och ja - angående hur jag inledde mitt inlägg. Det kommer att komma i ett separat inlägg, men jag måste bara säga att jag uppskattar min förmåga att observera min omgivning. Vara medveten om känslor och tankar som liksom flyter omkring i atmosfären runt Göteborgs invånare. Min förmåga att liksom smälta in i den stora grupp av människor som ständigt rör sig omkring i staden. Man får höra en hel del då :P En hel del mycket intressanta tankar. Man kanske skulle göra det till en "serie" på bloggen och döpa den till "Hört på stan" eller liknande. En mer avancerad variant av tjuvlyssnat liksom. Vore skoj - men frågan är om man verkligen skulle hinna med ett sådant commitment. Anyways... Jag har en del att skvallra för er om oavsett hur jag gör det. Det får bli en del av mina "random tankar" som jag tidigare skrev om. 

Nu måste jag skynda mig verkligen. Detta blir ett bildlöst inlägg - men den delen kommer bli bättre inom kort.