header menu

Gårdagens middag


 PJ agerade kock igår. Vi hade en hel jävla lax i frysen som vi tyckte att vi borde göra något med. PJ hade letat upp något recept så han ställde sig för att laga mat. Det blev apelsinbakad lax med sötsur sås och ris. Omnomnom... helt jävla tokgott var det. Skulle ni ha kommit över på middag?

Min enda lediga dag

 Efter 5 dagars hårt arbetande så har jag idag en ledig dag innan 6 dagars arbete anländer. Det är rätt sjukt egentligen. Att man tillåter sig själv att jobba så hårt - men tänk vad med pengar jag kan tjäna. Därefter kommer ju sparandet att stiga. Sen kommer saker att lugna ner sig och jag kan slappna av. Detta är mitt sätt att försöka tänka positivt samtidigt som jag har tröttnat ganska mycket på att vara så förbannat trött hela tiden. Enkla saker som att t.ex. klippa naglarna orkas aldrig med då jag finner det för energikrävande. Jag tar snabbduschar och skiter ofta i att raka benen... för jag orkar inte. Ändå trivs jag så ofantligt på mitt jobb. Det känns helt galet, roligt, förvirrande. Antagligen just för att livet som vikarie aldrig riktigt är säkert. 

 Oh well... Jag och Liza jobbade tillsammans igår. Mysigt som fan. Vi var urtrötta och det kändes som om allt gick i slowmotion - men det funkade för att det var henne som jag jobbade med. Efter att vi hade slutat så bestämde vi oss för att vi skulle ta en öl. Spontant så fick vi även med oss en kollega och PJ var på väg in för att joina. Det var hur trevligt som helst måste jag säga. Trots att vi alla var så trötta. Liza vände hem då hon hade ett 11-timmarspass att vänta, kollegan vandrade hem och jag stack till GG bar tillsammans med PJ. För er som inte vet så är GGbar ungefär som en sportbar - men de visar e-sport istället. Perfekt stället för mig och PJ liksom. (se bilder nedan. Så nördigt <3)

 
 Just nu sitter jag bara på min uppblåsbara madrass, 2 cm från tvn, och tittar på medan PJ spelar League of Legends. Tror inte att jag kommer orka göra annat än detta idag. Kommer nog inte ens vilja det heller. Fler inlägg kommer förhoppningsvis komma upp under dagen. :) Nu när jag ändå har tid liksom. 

Tröttast i stan


Det spelar inte längre någon roll när jag kommer hem eller hur länge jag har jobbat, är officiellt världens tröttaste brud numera. PJ spelar oftast så jag passar på att slänga mig på en uppblåsbar madrass för att sova. Ungefär 2 cm framför tvn. Kul liv liksom. Jag känner ju lite att det kan ta och lugna ner sig så att man får andas lite och faktiskt göra något kul emellanåt. Eller ja... ORKA göra något kul.

Kommentarerna här på bloggen har jag varit dumt dålig på att svara på. Men jag lovar att det kommer. så småningom :P Får ta med mig paddan och göra det på morgondagens rast om inte annat. Vi får se!