header menu

Mario Brothers

 Min plan att gå som Hogwartselev gick i stöpet under veckan då kappan aldrig kom. Därför stannade jag till inne i stan i Torsdag och plockade med mig ett annat alternativ. Jag såg nämligen Mario kostymerna. Smsade PJ och frågade om det var ett bra alternativ och han svarade tillbaka att jag skulle ta den gröna då det var mer min färg. MEN jag kan ju inte vara Luigi utan Mario så jag plockade med mig en ny outfit till PJ också. Så här har ni våra snygga outfits som vi bar på festen ↓ som förövrigt var sjukt trevlig. Massa underbara människor. Hade verkligen en SÅ bra kväll.

 Alla andra var, i stort sett, utklädda till något läskigt. Jag tänkte på samma sak när jag stod där inne på butterix, men det är inte riktigt min grej. Halloween är ju ett tillfälle för oss alla att kunna uttrycka sig. Det är det som jag gillar med denna högtid. Ber om ursäkt för de kassa bilderna - men ni ser ju i alla fall vad vi föreställer. 

 

Party time!

 Halloween-fest står på kvällens schema. Jag har inga bilder att bjuda er på ännu - men om ni känner för det så tycker jag att ni kan följa min snapchat eller instagram för en bättre uppdate av kvällen som kommer. Jag heter iambaam på både snap och insta. Ni behöver i och för sig inte följa mig på insta. Mitt konto är inte privat så ni kan kika in with no strings attached.

 PGA festen så kommer det inte bli någon mer uppdatering på bloggen under kvällen. Jag kommer ägna min tid åt ölen och underbart folk. :)

Fredagsbio och skräpmat

 Jag åkte hem efter jobbet igår. Somnade någon timme eller två innan det var dags att vända in mot stan igen för att möta upp PJ för att äta. Tanken var att vi skulle besöka Tugg och få i oss lite finmat sådär. Vi hade dock inte tänkt på det faktum att det var löningshelg och därför tämligen omöjligt att få plats vid finare ställen utan att först boka bord. Vi gick runt i säkert en timme på jakt efter ett hyfsat matställe. Hungerkänslorna blev allt värre och vi slutade upp på en pizzeria för varsin kebab special istället. Vi var ruskigt taggade på att se Doctor Strange. Vi hade inga speciella förväntningar på filmen annat än att ja... det är ju Marvel. Med tanke på deras filmhistoria så vore det en enorm besvikelse om den var dåligt gjord. 

 Vi kom in på bion och filmen satte igång. Jag skojar inte när jag säger att den var fantastisk från de allra första sekunderna till den sista. Jag vet inte hur insatta ni är i Marvel så jag besparar er de allt för ingående detaljerna i mina åsikter om filmskapandet - men jag älskade den. Kort och gott så kan jag alltså rekommendera er att se den. Ni får också gärna kommentera vilken av Marvels filmer som hitills är era favoriter ↓