header menu

Ledig onsdag

 Mja. det var inget bokat pass för mig idag. Därför passade jag på att ta en gofika med finaste "Britta" <3

 Hon kom och hämtade mig med sin vita fara och så for vi ner till stan för att ta oss en fika. Det fick bli det vanliga konditoriet och jag kunde verkligen inte låta bli att retas med tanten för hennes val av bakverk. Jag menar... kom igen... en mandelring? Kan ju onekligen liknas med pensionärskakan (mandelkubb) och min Britta är lite tant av sig. Det är liksom inte ens något negativt utan hon har liksom slagit sig till ro på något vis.

 Vi skiljdes åt när det var dags för henne att börja jobba. Jag kilade hem och mötte ganska snart upp mamma för ytterligare en fika tur. Jisses.. tur att jag har promenerat idag kan jag ju säga er. Har varit så mätt på fika att "vanlig mat" inte fått någon plats. Mamma och jag kunde som vanligt inte låta bli att fönstershoppa lite också. Eller fönstershoppa kan man inte säga då ett par småsaker för några guldpengar slank ner i korgen, men ja... haha!


 Ni ska ju bara veta hur otroligt lyckosam jag känner mig som har såna fina vänner i mitt liv. BFF, Britta och Maddson är en sån trygghet att kunna vända sig till. Britta har ju vart med i typ 20 år... så jag behöver inte ens förklara mig. Hon kan mig utan och innan. Därför är våra fikastunder så jävla värdefulla.

Nu mina vänner ska jag se om PJ är tillgänglig för en skypedejt. <3 Ja, jag vet att vi ses på fredag - men det skulle vara så skönt att få höra hans röst. Vi är inga telefonmänniskor egentligen. Det kan dock bli rätt långa samtal när vi väl pratar. :P

Hur har eran dag varit btw?

Nya kvargsmakerna

 Många av er har la sett de nya kvargsmakerna som finns ute nu? Call me coffee, Go bananas, High on life m.fl.

High on life var den nya smak som jag började med att testa på. Energidryckssmak. Red Bull i all ära, men jag var ju helt klart skeptisk när jag skulle hugga in. Förväntade mig ju energidryck i kvargform, men den smakade BARA socker enligt mig.

 Tjusningen med kvarg, enligt mig, är ju den syrlighet som finns i smaken. I denna kända man ingen energidryckssmak alls och efter bara några skedar av kvargen så fick den liksom en sliskig smak. Det blev för mycket sött helt enkelt.

Kort och gott så var den ingen höjdare. Den gick ner - men skulle inte köpa den igen. Har ni smakat High on life?


Jag måste ju säga att jag är sugen på att testa Call me Coffee. Vad annars liksom? Kaffemonster som man är.

Kanske ska skriva om min dag

 Efter jobbet idag så gick jag hem bara för att kort därefter möta upp BFF för en promenad. "Fläskrastning" som vi brukar kalla det. Vi pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Diskuterade våra karlar bland annat, vilket är rätt återkommande när  två kärlekskranka BFFs träffas efter någon vecka ifrån varandra.

 Vi firade våran nyvunna hurtighet med varsin pizza. Jag tyckte vi skulle gå dit i våra "snabba" kläder, men frugan satte stopp för den idén direkt. Hon tyckte det skulle se så dumt ut. Jag tyckte nästan det var mer rimligt än om man går till pizzerian i vanliga kläder. Nä men skämt å sido.. Vi drog i oss varsin halva av varsin pizza. (Vart är karlarna när man inte orkar äta upp?) Sen gick vi upp till BFF och brände av i hennes soffa.

 Det roliga är att det ofta händer. Vi ligger halvdöda i hennes soffa. Vaknar till lite då och då, pratar om nått kul och sen bränner vi av igen. Lite mobilpill hinner man kanske med om man har tur. Facebookande och skrivande till våra karlar. Men det är skönt ändå  Att det inte finns något underliggande krav på att man ska ha massor att prata om konstant när man ses. Man kan vara tysta liksom. Bara ta det lugnt och ha möjligheten att säga något utan att behöva skriva det i ett sms. Frugan och jag har det fan bra tillsammans.


(Jag fick ha larmtelefonen på jobbet idag för övrigt. En rätt tung uppgift om man jobbat lite mindre under en period.)


 Nu ska jag se till att stupa i säng. Jag vet inte hur jag lyckades vara uppe såhär sent när jag hade planerat att lägga mig vid 21.30 idag. Men men... Ska säga godnatt till PJ och sen tackar jag för mig. Hoppas att ni alla har haft en bra dag :)