header menu

Jobb, jobb och jobb

 Idag väntar skolan och prov - men innan dess så ville jag ge er den sedvanliga uppdateringen. Mycker har hänt de senaste 4 dagarna, men samtidigt inte. Jobbet bjuder på fler intriger än ett avsnitt av "Syrror" just nu. Det är guld och jag har skvallermaterial till att fylla hela bloggen. But i won't. I och med att jag är så pass öppen på denna blogg så vore det inte svårt, om man la manken till, att lista ut vem det handlar om. Eller vilka det handlar om.

 I fredags, efter jobbet, så stack jag ut på AW med tjejerna. Vi drack och hade otroligt roligt tillsammans. Något jag behövde. Nästa gång ska vi dock se till att planera vart vi ska INNAN då det var svårt att hitta ett ställe som hade en någorlunda blandad åldersgrupp. Men ack så kul vi hade. Mina käkar värkte av allt skrattande. Jag tog mig hem och somnade rätt snabbt. Dagen efter så var det nämligen dags för jobb igen. Kvällspass denna gång. Det var ingen fara att jobba då jag mådde som en prinsessa dagen efter utgången - men trött var jag ju. Helt klart. Söndagen var lite jobbigare dock. Efter att ha slutat 21.30 så skulle jag alltså upp för att jobba mellan 7 och 15 nästa dag. Jag skulle få arbeta med en kollega som är otroligt trevlig - men mindre bra på att ta egna initiativ och faktiskt hålla ett gott tempo. Jag har liksom kollegor som jag jobbar så pass bra med så att man kan ta det hur lugnt som helst - men ändå blir man klar i god tid. Med den kollegan är det tvärtom. Det spelar ingen roll hur jag försöker att styra och ställa - vi blir klara sent för det och det gör mig tokig. 
Sen kom ju måndagen och jag skulle ännu en gång jobba dagpass. Då mådde man inte längre som en prinsessa kan jag säga er. Jag var riktigt trött och sliten - men jag jobbade med en bra kollega så det gick liksom. Jag stannade kvar en stund efter jobbet med bästa Kristina för att skvallra litegrann innan jag påbörjade en helvetesresa hem. Detta var nog första gången som jag kände mig verkligt arg över att vara brud.

 Det var nämligen så att det tar ungefär 35 min för mig att åka hem. Efter cirka 5-10 minuter så blir jag akut kissnödig. No joke. Det gjorde ont i mina njurar. Det fanns ingenstans i närheten av hållplatserna som jag visste att jag kunde använda en toa så det var bara att fortsätta åka. Det var verkligen brutalt.
När jag väl kom fram så hade jag promenadbiten kvar hem till lägenheten. Det var knappt så att jag kunde gå för att jag var så kissnödig. Jag tänkte på hur enkelt det hade varit att vara man där och då. Jag hade bara kunnat hitta ett närliggande buskage och problemet hade varit löst liksom. xD 
Jag fick äntligen gå på toa, tillslut, och jag satt seriöst i 10 min och bara kissade. (Onödig info men vafan) Sen sköljde tröttheten över mig - som om jag inte sovit på flera veckor. Det har jag väl inte heller mer en ett par timmar här och där... men ändå. Jag hade ingen lust att laga mat och det som fanns hemma var jag inte ens sugen på - så jag bestämde mig för att bjuda mig och PJ på varsin pizza. Det var nog den godaste pizzan jag någonsin ätit. 

 
Omnomnom.... Nu måste jag göra mig klar för att sticka till spårvagnen!!

Jag har en hosta som inte vill försvinna

 Mina vänner...

Dygnsrytmen är officiellt obefintlig och jag avskyr det. Just nu blir allting bara upp och ner. Det låter så superdeppigt och negativt - men det är det inte. Är bara upp och nervänt helt enkelt. Igår jobbade jag med de bästa och det var en skön dag trots den bedövande tröttheten som jag kände av. Dagen passerade förbi relativt snabbt och jag kunde ta mig hem för att få lite sömn... På spårvagnen fick jag världens attackhosta. En hosta som kommer från djupaste delen av lungorna och som gör lite extra ont sådär. Jag var tvungen att gå av och köpa någonting kolsyrat att dricka. Tillslut kunde jag få lägga mig och sova. Dock blev det ett par timmar extra än vad jag hade tänkt - så under natten blev det inte mycket sömn istället. Jag har svårt att klaga dock. Sömn är en lyxvara i mitt liv just nu. Så jag tar vad jag får helt enkelt. 

Idag är det dags för jobb igen såklart. Jag slutar 14.00 om jag inte kan flexa ut tidigare. Jag måste sedan skynda mig till mötet med min psykolog, hem och göra mig iordning litegrann för att sedan ta mig in och möta mina fina kollegor för en after work. I alla fall 4 av mina kollegor. Vad jag vet. Kanske tillkommer det fler sedan - men afterwork ska det bli i alla fall. I like! Behöver verkligen en kväll ute med tjejerna - även om det händer lite då och då.
Länge blir jag dock inte ute eftersom jag börjar 13.00 imorgon - men ja. Som ni märker så är det fullt upp. Jag ska även passa på att fråga chefen idag om jag kanske kan få vara ledig på fredag nästa vecka. Så att jag får lite mer ledighet än bara lördag och söndag. Annars blir det så fasligt mycket. 

Något annat då... Hmm - jag tror inte det. Inte för stunden i alla fall. Livet rullar på med en rasande fart. Jag skrattar, pms-muttrar på saker och folk som jag tycker är jobbiga, jag älskar, jag hatar. Det är allt och inget på en och samma gång. Kanske har jag mer att ge er efter psykologmötet i eftermiddag... Den som lever får väl se antar jag :P Hoppas ni får en fin fredag, mina vänner. 

Alla dessa sushiluncher, dumma kommentarer och AW

 Men hej på er! 

Dags att uppdatera er igen då. Vi börjar med skoldagen i tisdags som faktiskt var rätt dryg. Jag har alltid varit peppad på att ta mig tilll skolan osv - men jag kände mig helt slut i hela kroppen. Jag slog mig ihop med mina skolkamrater och dagen startade rätt omgående. Det var ingen som hade någon ork till att koncentrera sig. Vi skulle diskutera olika människosyner och sånt som egentligen är väldigt intressant. Just då kände jag litegrann att jag inte orkade bry mig. Tillslut var det dags för lunch. Jag var egentligen snorfattig - men Ann tyckte att hon, jag och Ebba skulle äta sushi, så hon bjöd mig på lunch. SÖT! 
Vi tog spårvagnen till ett ställa lite längre från skolan och det hade inte jag någonting emot. Omväxling förnöjer liksom. 

Under eftermiddagen blev jag dock lite less på klassen. Eller några av kamraterna i min klass. Det var en tjej som hade en legit fråga om feminism. Orkar inte återge hela frågan - men en av grupperna som klassen blivit uppdelade i hade precis suttit och förklarat feminismens syn på människan. Hon ställer sin fråga varpå en feminist säger "Ah fast så är det ju inte". Jag ryggade tillbaka i stolen... Excuse me? Vad fan är det fär jävla kommentar? 
Hon ställde en fråga.... Hon konstaterade inte fakta. Hon berättade om hennes upplevelse av ett fenomen. Så blir hon nedtryckt i skorna... Jag kokade - men hade ingen ork att ta diskussionen. Det där var en typisk person som har svar vad man än säger och det gjorde mig så provocerad. Tillslut var det inte mycket föreläsning kvar utan vi skulle jobba självständigt. Vid denna tid så var jag rätt irriterad och uppretad redan. Då hör jag någon ställa frågan "Vad betyder översiktligt?" Hehe jag packade faktiskt ihop mina saker och drog mig hemåt. 

Igår hade jag min lediga dag. Lill-lördag OCH lön. Det var perfekt liksom. Jag tog mig in till Jenny, en kompis, för lite tjejsnack i väntan på AWn som jag och PJ skulle på. Det var en massa folk från facebook-sidan (som jag tidigare skrivit om) som skulle samlas och hade lite trevligt sådär och det var det minsann.
Vi drack öl och pratade med både nya och mindre nya bekantskaper. Tillslut var de av oss som återstod hungriga så vi gick till grannstället och beställde Pizza.

Idag jobbar jag mellan 7 och 14.00. Sen när jag kommer hem så blir det plugg och sova i stort sett. Tur att dagarna på jobbet alltid går relativ snabbt sådär.

Puss på er!