header menu

Frapino Caramel

 Jag älskar det faktum att jag har en äldre vän här i Göteborg. Någon som jag har känt riktigt länge liksom. Anna och jag möttes upp inne i stan och tog oss bort mot Espresso House som ligger vid Domkyrkan. Det är alltid så kul att sitta vid ett stråk där mycket folk går förbi. Av någon anledning så gillar jag liksom att observera folk. Hur dom klär sig eller beter sig. Man kan vara lite kritisk sådär i smyg liksom. Fast på ett snällt sett såklart xD Jag, har tack vare mitt och PJs besök på Starbucks, blivit lite besatt av frappucinos - så det fick bli en sådan tillsammans med en sån där "nyttig" mudcake. Äckligt jävla gott alltså. Hade kunnat ta en till faktiskt. Av båda sorterna. En LITEN shopping vända blev det sen innan vi gick skilda vägar.

 Istället för bio (som blir imorgon istället) så bestämdes det att jag och PJ skulle promenera bort torget för att käka lite innan vi sen gick hem för att kolla på film istället. Teenage Mutant Ninja Turtles fick det bli. Ett rätt skönt avslut på denna dagen. Hur har eran dag varit? 

 

Supertant på cykel

 Jag måste berätta om en otroligt rolig observation (tycker jag i alla fall) som jag gjorde igår. Jag satt på spårvagnen hem och tittade ut genom fönstret när jag lade märke till 2 stycken unga killar som försökte kämpa sig upp för en backe med sina cyklar. De trampade och trampade, men det gick trögt.
Jag ser en äldre kvinna, också på cykel, bakom dom. Hon ser plötsligt full i fan ut och jag kan inte låta bli att le över hennes uppsyn. Tror ni inte att denna supertant börjar race:a på och cyklar om killarna? Klart hon gör. Jag brast ut i ett asgarv som fick hela den proppfulla vagnen att vända huvudet åt mitt håll. I vanliga fall så hade jag skämts ihjäl - men detta var fan för roligt för att hålla tillbaka. Ni skulle ha sett deras snopna miner när dom såg henne vina förbi helt utan ansträngning. Jag hade fan inte ens klarat av det om jag så hade haft en elcykel till hands.

 Denna händelse fick mig utsökt att tänka på den gången som jag var ute och cyklade med min mormor. I en uppförsbacka så skulle jag vara lite kaxig och dra ifrån mormor... Well - det gick ju sådär. På toppen av backen så var hon redan förbi och på väg nedför igen. I en väldigt hög fart. Hon kurade ihop sig över styret och skrattade ungdomligt åt att det inte gick lika snabbt för mig. Till mitt försvar så hade jag en cykel som var typ 30 år gammal medan hon hade en som var sprillans ny. Så lite berodde ju på det tycker jag.... Eller...? Lite håller ni väl med? ^^ 

God morgon lediga dag


 Pah en ledig dag <3 Jag älskart! Har ett pass imorgon mellan 7-14 men annars är det bara en välförtjänt ledighet framöver. Det ska jag fira med att möta upp fina Anna inne i stan. Kanske blir det fika, kanske blir det lunch. Who knows? Detta kommer sedan att följas upp utav bio tillsammans med PJ. Otroligt skön dag om ni frågar mig. Vi har inte riktigt bestämt vilken utav två filmer som vi ska se ännu. Antingen blir det "Finding Dory" eller så väljer vi "Sausage Party". Den sistnämnda har ju en tämligen ironisk titel and i like it. Vi får se helt enkelt.


Bilden som ni ser ovan är förövrigt från picjumbo.com en bildbank med bilder som man fritt får använda till bloggen om man vill. Ett hett tips till er som har bildtorka oftare än vad ni skulle önska. Finns mycket att välja bland.