header menu

Halloween

 Åh gud jag är så exalterad för ikväll så ni anar inte. Allting kommer bli så himla kul. Först och främst så kommer det vara en finsittning. Det är ju trots allt en högskola. Vi ska sitta i våra kostymer och äta en lyxig trerättersmiddag innan det sedan är dags för dans på nattklubb. Hur roligt är inte det liksom?

Över 1000 personer kommer sammanlagt att befinna sig där och runt 50 personer kommer att, tillsammans med mig och PJ, vara klädda som minions. Jag kan knappt vänta tills det är dags. Anyways... Jag kommer troligtvis inte uppdatera mer idag. Tror inte att jag hinner det. Men jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan senare ikväll och så lägger jag upp dom här senast imorgonkväll. Eller på måndag. :) Who knows... :P Annars kan ni som sagt följa mig på snapchat eller instagram för att få en lite mer aktiv uppdstering om kvällen. Det kommer ju lätt vara värt det hörrni ;)

Jag heter iambaam på båda apparna!

Norrköping by night

 Just nu så sitter jag och PJ hos en polare till honom. Det spelas Worms "Armageddon". Vaddå 100 år sen som man ens hörde talas om det?! Hur kul som helst. 

 Vi hamnade här efter en tur på stan och ett mysigt restaurangbesök tillsammans med ett annat par. Dubbeldejt liksom. Galet trevligt. Jag har det verkligen hur  bra som helst här i Norrköping. Är fett osocial just nu - men jag ville bara uppdatera er en snabbis ^^Påminnelse

 
 För ett par dagar sen skrev jag ett inlägg om respektlöshet mot föräldrar. Syftet med inlägget är väl att jag vill ha feedback när det kommer till de ord vissa slänger ur sig till sina föräldrar. Eftersom jag inte kommer ha så mycket tid att blogga nu i helgen så kommer detta vara en tidsinställd påminnelse till er om att läsa och kommentera ifall ni har upplevt liknande saker eller om ni själva var rackarungen som var lite för elak mot era föräldrar.

 Om inte annat så kommer era kommentarer att hjälpa mig få en större förståelse för fenomenet. Vad som liksom går igenom ens huvud när man skriker åt sin mamma eller pappa. Tryck på den stora texten för att komma till inlägget!