header menu

I jakt på en pizza

Många av er är säkerligen ute och firar Valborg på olika sätt - men varför inte uppdatera er i ett tappert försök att glömma bort den hunger som jag just nu känner. Jag och PJ har gett oss ut på jakt efter varsin pizza. Hitills har vi hängt på Chalmers med en massa goa människor och druckit öl. Tror inte det blir mer fancy än så - men det är jag nöjd med. Vi gick ut tidigare för att se cortegen. Många här i Göteborg verkar tycka att det är en viktig tradition - men jag tyckte fan inte att det var nått att hänga i julgranen. Misstankar om att det var regnets fel, finns självklart - men det kan jag inte avgöra förns jag får stå i solsken och se det kreativa tåget. 
 


UPDATE 22.00 : Festen dog inte långt efter att jag och PJ kommit tillbaka med våra pizzor, så när vi hade ätit upp dom bestämde vi oss för att dra hemåt igen. Vi både var ändå trötta och om inte kompisen som vi var där för var kvar, så fanns det ingen anledning för oss att vara kvar. Dock har jag haft en riktigt trevlig Valborg. MYCKET mer värd än de andra 24 valborgar(?) som jag har upplevt i mitt liv. Nu ska vi ta och dricka lite öl och mysa framför varsin dator eller kanske en film. Who knows! 

Jag hoppas dock att ni alla har haft en bra valborg. Ni får mer än gärna berätta för mig om hur ni har haft det. 

Avslutar dagen med fotmassage

 Helt galen dag ju. Jag och Maria tog oss in till stan senare för lite snabb shopping. PJ hade slutat tidigare från jobbet och var påväg hem för att inhandla det alkoholhaltiga inför valborg. Sen skulle vi nämligen mötas upp för att testa på ett gym som vi kollat upp. Nordic Wellness. Vi ville liksom hitta ett gym som hade bra maskiner, gott om vikter samt hade generösa öppettider. NW har tydligen väldigt många olika klubbar. Då vi nu har en gratisvecka så tyckte vi att vi kunde komma igång lite med tränandet. #PJsgymwifey

 Vi bestämde oss för att lyfta lite skrot. Vi har suktat länge efter den där brännande känslan man får i musklerna när man PRECIS klarar den sista repetitionen i setet. Så det fick bli ett axlar/rygg-pass. På så vis var det ju grymt att ha med sig PJ. Han kunde hålla bra koll på min hållning och då blev det automatiskt lättare för mig att lyfta. Men snacka om att man har gått ner sig sen sist man gymmade. Jag är nog seriöst klenast i stan.

 Vi duschade av oss och bytte om för att ta oss till Hemköp och få lite mat handlat. Vi har bestämt oss för att kolla in en glutenfri kost och se om det kan lugna våra oroliga magar. Jag är ju laktosintolerant... eller ja, i alla fall känslig. Men ibland kan både jag och PJ ha jätteont i magen och vi undrar om det kan bero på gluten. Så jag kände att ... vafan varför inte testa liksom. Kan ju inte skada. Men oj vad hangry jag kände mig när vi gick runt där i affären och fick släpa på en vagn med ett trasigt hjul. Det var ju inte det optimala för en tjurig brud vars mage brummade högt av hunger.


Väl hemma fick vi i oss käk rätt snabbt och PJ var världens gulligaste som tog sig an att massera mina onda fötter lite snabbt. Får se om jag kanske drar med karln ut imorgon för ytterligare lite snabb shopping. Till mig denna gång. En jacka och ett par billiga sneakers behövs. Men vi får se! 

Lunch, vin och skitsnack

Hej på er! Jag passar på att uppdatera er nu medan Maria målar sina naglar. Ja, Maria är den nya bekantskapen som skrev till mig genom facebook-sidan som jag berättade för er om. Vi bestämde när vi var ut att vi skulle ses idag och ha det lite mys - så jag tog mig hit hem tikk henne. Vi lagade iordning en god lunch, vi har druckit vin och senare ska vi ner till stan en vända för lite snabb shopping sådär. Först ska jag dock försöka att fixa till kaosklippningen som hon hade fått från en frisörstudent. :P Får se om hon vill fortsätta umgås med mig efter det försöket xD

Förresten ska jag ju berätta lite snabbt för er hur jag blev antastad när jag stod och väntade på spårvagnen. Jo seriöst... En gubbe, jag vet inte riktigt hur han hamnade nära mig för jag var inte uppmärksam... Plötsligt så daskar han till mig på rumpan. Jag typ får en black out av ilska och innan jag hinner reagera mer så flyger 4 tjejer fram och skriker en massa åt den här mannen. Allt händer så snabbt... jag hörde knappt ett ord av vad dom skrek till mannen innan dom drar mig på spårvagnen som precis kommit in och ser till så att jag inte sitter själv där. Stumpan hade han kallat mig... Vem gör ens så numera? Jag satt där helt mållös. Hände det där precis? Blev jag daskad på rumpan av en äldre man? Det kändes så sjukt.
Men en stor eloge till de fyra tjejerna som kom till min räddning. Önskar jag hade tänkt på att ta era namn och nummer. Nu ska jag ge mig i lag med Marias hår och se om hon vill fortsätta att vara kompis med mig efteråt haha. Önska mig lycka till!