header menu

Good frickin morning

 Det blev en vända in till stan igår också. Min dagbok är snart full och jag ville leta efter en ny. Båda med Harry Potter motiv såklart för att matcha min ryggsäck m.m. :P Fick även med mig en lunchlåda i metall och sedan började jakten efter gröna girlanger. Ni anar inte hur jävla svårt det var att hitta. Det var bara guld och silver i alla butiker. I någon kunde vi hitta plastgranskvistar - men de kostade typ 40 spänn styck. Vi gav upp och tänkte att då fick vi väll nöja oss med silver då. Jag var trött och väntade på att PJ skulle bli klar i kassan på ett utav de ställen som vi var in på. Jag var toksugen på kaffe. Så jag tänkte förselå detta när jag såg PJ komma emot mig genom trängseln. Han börjar säga något som jag inte riktigt hör och avslutar med "... så jag tycker att vi går och tar en kaffe innan." Jag började skratta. Det är så fasligt svårt att vara tillsammans med den karln (tung sarkasm). I mean really xD Great minds think alike i guess? <3 Stört vad jag älskar honom.

 Vi tog oss hemåt, med sikte på att stanna till vid coop längs vägen och plocka upp lite nödvändigt. DÄR hittar vi de två sista gröna girlangerna som låg i den lådan. Vi snappade åt oss båda två direkt. Det blir ju ingen jätteimponerande julpyntning iår - men lite julkänsla ville jag ju ha trots allt. Ett hem utan julpynt under vintern går inte för mig. Som om inte vintern var dryg ändå liksom. 

 Just nu väntar jag på att det ska bli dags att åka till jobbet. Jag jobbar mellan 7.00 och 14.30 idag och ska sedan hem för att se om min dator har kommit. Förhoppningsvis även min bok till den nya kursen som börjar imorgon. Bra skit ju! Väntar även på TVÅ stycken nya Harry Potter klockor från wish som jag beställde för typ 1 månad sen eller något. Hoppas de kommer idag. Nu ska jag inte babbla mer. Måste visa er min lunchlåda ju. I love it! 

 

En skön jäkla lördag

 Men hallå på er sötnosar! Idag vaknade jag upp relativt tidigt. När jag kom upp så hade PJ gjort frukost åt mig och vi satt här och åt i godan ro. Planen var att först sticka till gymmet och sedan ta oss in till stan för eventuell shopping. (Om vi nu hittade något som vi faktiskt behövde) Det nyöppnade gymmet i närheten av oss var inte öppet dock. På dörren stod det en lapp, man kunde gå till ett annat gym som låg 10 minuters promenad bort.... men vart? Åt vilket håll? På vilken gata? Det stod ingen vidare information. Hur dumt... Vi vandrade runt och letade efter gymmet, men gav tillslut upp och gick hem istället. Där kan man ju också träna liksom, and so we did. Efter några övningar hoppade vi in i duschen och ja... gjorde oss klara för att åka till stan.

 Inne i stan var det såklart fullsmockat med folk. Fast vad kunde man förvänta sig av en lönehelg? Vi startade shoppingrundan på Elgiganten. Jag hittade ett skäggtrimmer-kit till PJ eftersom han jämt RAKAR av sitt skägg :( PJ tyckte även att vi kunde investera i en elvisp eftersom... ja... vi inte har någon.
"Då kan du baka" skrattade min bättre hälft och jag svarade med ett lätt slag på hans arm. Kan väl han också göra. ^^ 

Vi stannade till vid 7eleven för att få i oss lite socker. En liten gofika innan vi fortsatte shoppandet. Det blev inge klädshopping för min del alls medan PJ fick med sig några saker i klädväg - men målet efter fikan var Glitter och Clas Ohlson. Både jag och PJ är fans av den sistnämnda butiken och jag ville jättegärna se om jag kunde hitta några julgrejer. För några såna har vi inte här. :P Vi fick med oss en hel del grejer faktiskt, som ni kommer att få se när de är ställda där de ska vara. Vi har lite fler ideer för minimalt julpyntande - men vi ska eventuellt in till stan imorgon igen, så kanske inhandlar vi resten då.

 Väl hemma så slog vi oss bara ner för att ta det lugnt. Jag kollade litegrann på Gilmore Girls och kände mig tillslut lite törstig - så jag gick ut i köket för att göra lite saft. Jag öppnade kylskåpet och blev starkt påmind om en riktigt obehaglig lukt som vi började känna av i torsdags. Jag gick återigen igenom all mat för att se om det var något som luktade - men hittade inget som var gammalt. Det var  bara för mig att kila till affären och införskaffa oss lite ättika. Sedan skrubbade jag rent kylskåpet totalt. Nu är det lika fräscht som om det vore nytt. Kul lördagsnöje, eller hur?

 
 Det har varit en helt okej dag helt enkelt :) Jag gillar't. Nu ska jag titta på vloggar och svara på kommentarer. 

Det var ju faktiskt dags

 Hej på er! Det känns som om jag tappar bort en massa dagar och utan att titta efter så kan jag inte ens minnas hur många dagar det var sen förra inlägget. Jag hade bestämt mig för att blogga igårkväll - men där kom det lite motgångar som distraherade mig om man säger så. Jag kan såklart inte prata om det här heller, även om jag skulle vilja... Känner mig dock otroligt trött och ledsen idag.

 Men... on a more positive note. Ni vet ju hur jag pratade om mitt gamla åbäke till laptop och hur det var dags att byta ut den? Well... En ny dator är nu beställd och jag är ruskigt nöjd ändå. En del av mig kommer alltid att ha ångest över att jag lägger såna typer av pengar på mig själv. Men en ny dator behövde jag ju. Det var dags. Så det fick bli en. Snygg som satan är den också och självklart håller man sig till samma goa märke. <3