header menu

En himla bra dag

 
 Idag fick jag pallra mig upp efter allt för få antal timmar sömn. Jag skulle nämligen iväg för att möta upp Britta och Madds. 2 barndomskompisar som jag har känt i åtminstone 20 år. Vi skulle fika på det lokala konditoriet och bara uppdatera varandra om hur läget var. Självklart skvallrade jag lite om hur det går på killfronten. De var överlyckliga. Att vi har varit vänner så pass länge och ändå håller kontakten är faktiskt rätt underbart. Man kan alltid vända sig till dessa brudar och kan alltid räkna med dom. Vi vet var vi har varandra och det är aldrig några sura miner om vi kanske inte hörs på ett par veckor. Som ni ser på bilderna ovan så var Britta den hungrigaste. Madds och jag nöjde oss med fika. Jag kunde inte bestämma mig för kaffe eller cola så jag tog båda två. Varför välja liksom OCH båda innehåller koffein<3. Bättre kan det ju liksom inte bli än en dubbel dos av pigghet. Tackar ju inte nej till sockret heller.

Just nu sitter jag och kollar fotboll. Ville gärna se matchen så det fick bli en powernap inför jobbet inatt. Har jobbat på 0 timmar sömn så detta ska jag nog klara utan vidare problem ska ni se. Vädret verkar jag ha tur med under natten också. Det gillar vi.

Jag kan inte låta bli att undra

 Jag är ganska lyckligt lottad ändå. När jag började jobbet i början av året så hade jag ett riktigt hemskt distrikt. Det var vinter, mörkt och kallt. Dessutom så var det ju i det distriktet som jag hamnade mellan ett gängbråk och fick gömma mig bakom en bil i väntan på att chefen skulle komma till undsättning. I det här distriktet... Ja nu är det väl extra fint just för att det är sommar och ljust ute - men det är aldrig någon ute och traskar liksom. I alla fall inte ungdomar och inte ett stort gäng av dom. Nä utan det läskigaste nu är när man kommer in i husen och ser att någon av gamlingarna inte tagit in sina tidningar på ett bra tag. Jag menar... Man funderar ju litegrann då.

 Ja - troligtvis så är dom väl på semester. Men jag tror att just denna senior har runt 3-4 veckors tidningar utanför sin dörr och jag får lite ångest. Tänk så har det hänt henne något? och så vet ingen om det. Jag kan ju inte direkt göra något heller. Bara plinga på kan man ju inte heller ifall det är någon hemma. Klockan är ju ändå typ 4.00 någonting när jag kommer till just den porten. 114 14 känns lite olustigt också med tanke på att jag inte vet någonting. Ringa polisen om en riktig shrödinger-situation känns sådär liksom och jag vet inte ens vad jag i såfall skulle säga. "Det är en person här som kanske eller kanske inte kan vara skadad eller avliden. Om hon nu ens är hemma. Har ni lust att kolla in det eller?" Nej jag vet inte faktiskt. Men jag tycker det är läskigt. Jag skulle lämna tidning till henne idag igen. Då var det ännu fler tidningar utanför hennes dörr.

Om hon inte har tagit in dom på onsdag - borde jag ringa 114 14 då, eller vad tycker ni?

 

Tatuerings idéer

 
 Jag vill ha många tatueringar som jag har tänkt ut under årens gång. MEN jag har velat börja med en lite roligare och mindre betydelsefull tatuering. Som inte nödvändigtvis måste symbolisera något fint sådär som man ofta vill. Nu har jag kommit på exakt vad jag vill ha. Nämligen en kaffekopp. Hur passande skulle inte det vara för den koffeinjunkie som jag är? Blir nästan lite stolt över den brilianta idén som jag kom på. Nedan finner ni lite inspiration för hur jag kan tänka mig att den tatueringen skulle se ut. Gud vilken underbart onödig bild att ha permanent inristad på sin kropp <3 Helst av allt ska det ju vara några av de mer färglada alternativen - men den diskreta koppen bakom örat var lite lockande den också.

 
Bildkällor hittar ni här, här, här, här och här.