header menu

* Matrutiner

 

Den senaste tiden så har jag varit rätt dålig på det här med mat. Jag har inte haft mycket vegetariska alternativ i frysen (äter kött men kan inte laga det själv) och därför har la inte kosten varit den bästa för mig som tränar och rör på mig så pass mycket.

Idag var mamma och jag ut för och handla. Jag hittade många vegetariska alternativ som det var specialerbjudande på och då passade jag på att fylla upp min låda i frysen. Som ni ser på bilden ovan så blev det en del gott. Så jag har suttit och googlat lite goda recept som gör att jag kan göra mer av det jag har. Grytor och gratänger osv. Blir nästan hungrig bara jag tänker på det. Känner ju att jag verkligen måste ta tag i det här med ätandet nu. Så att jag får en mer balanserad kost och bättre rutiner som är lätta att hålla fast vid.

From now on... things are going to change for the better.

* Hearts and all

 
Ska om 5 min kila iväg till sjukan för omgång nummer två av utredningen. Jag vet att ett ultraljud väntar - men är osäker på vad det innebär. Jag ser framför mig ett ultraljud som man gör på gravida.. är det samma grej tro?
Aja - mycket kaostankar i mitt huvud. Kommer ju få provsvaren också och i min fantasi lär jag ju kola inom en vecka. Lite på den nivån ligger min oro.

Kanske är det lite för att det inte kommer vara någon som håller mig i handen denna gång (bildligt talat). Ingen kunde följa med mig och det gör mig extra nervös. Jag och sjukhus har aldrig kommit sådär bra överens.
CP-trött är jag ju också. Har inte vågat sova av rädsla för att inte vakna när mobilen ringer. Är ju rätt viktigt att jag kommer iväg till läkaren. *svammel svammel*

Så ligger det till i alla fall... Måste dra mig nu så .. ja haha jag uppdaterar er om resultatet.

 

* Think again

 
Helt ärligt people... Att vara tidningsbud är inget drömjobb för någon. Men det är ett sjukt bra jobb ändå - om fler bara kunde förstå att det är rätt tufft arbete. Fick ett spydigt "Vad sen du var idag!" av en karl... och det retade mig. Jag springer runt som en tok för att hinna med eftersom  att bilen med tidningarna var sen från Västerås... Det ser inte folk men dom kan inte tänka längre än just på tiden jag kommer med tidningen. Så stod det i tidningen om att ingen vill jobba som tidningsbud. Ja - jag kan förstå det faktiskt.

Den underbara hjärtinfarkten jag fick efter halva rundan är ju värd att tas upp också. Jag går fram och ska lägga ner en tidning i en brevlåda när en hund plötsligt börjar skälla OCH morra. Den hoppade in i grinden så att den nästan gav med sig. Sen kom hund nummer två och var ännu mer aggressiv. Försökte liksom ta sig under grinden och ut. Mja - klart att hundstackarna ska få vistas ute.

Men hade ju varit hemskt om jag varit hundrädd. xD Då hade dom inte fått sin tidning.