header menu

Göteborg del 2

 Till en början hade jag tänkt mig mer sightseeing på Julafton, men istället blev det lite shopping (återigen) och sen bar det iväg ut till Lindome för att få träffa dom mest underbaraste personerna som jag någonsin lärt känna. Jag vet mycket väl att detta kommer låta konstigt med tanke på att PJ var med, men det var mitt ex föräldrar som vi träffade. 

 Vi började dock med frukostbuffén på hotellet. ERHMAHGERD (som man säger på nördspråk) Finns det seriöst någonting man kan älska mer än hotellfrukost? Donut think sow

 Förklaring då.. Varför mitt ex föräldrar? Well - dom fanns ju i mitt liv under en lång tid. Jag var ju bara typ 18 när jag flyttade till Göteborg och dom tog hand om mig så väl. Stöttade mig i en massa. Så varför inte träffa dom liksom!? Jag vet inte vad PJ tyckte om det hela MEN han sa att skulle det göra mig glad så why not. Efteråt tyckte han att dom var otroligt trevliga så det var väldigt skönt. Jag fick världens största kramar av mina föredetta svärföräldrar och det värmde så gott i mig. Vi åkte hem till dom och blev bjudna på mat och fika. 
 
 Det blev en massa prat och tillslut var det dags för oss att ta pendeln tillbaka till Göteborg för PJs andra överaskning. Nämligen ett restaurangbesök på mitt favoritställe i Göteborg. "Lilla London" Vi svängde förbi hotellet för att byta om och göra oss klara för våran reservation. Ute hade det då börjat regna. Men små droppar. Tillräckligt för att inte bli blöta men nog för att vara riktigt irriterande. Men vi kom dit, satte oss och tog deras hamburgare och varsin öl och hade det så himla bra. Mysig atmosfär var det! Helt magiskt. Tillbaka till hotellet sen för en öl och sedan var våran julafton över. <3

 
 Om ni frågar mig så kunde inte min julafton ha spenderats på ett bättre sätt <3

Göteborg del 1

 Mitt i all misär så delar jag med mig av min tid i Göteborg tillsammans med PJ. Jag ska bara berätta lite kort om första dagen och SEN får bilderna tala för sig själva känns det som. MEN jag tycker absolut att ni ska lägga märke till det extremt lyxiga hotellet vi bodde på.

 Tåget gick mot Göteborg klockan 06.00 på morgonen den 23 december. Jag hade inte sovit då jag ville undvika resfeber - PJ däremot tyckte väl att äh sånt skulle jag väl inte oroa mig för. Kan ni gissa vem som hade sjuk resfeber? Mm just precis. Vi anlände till Göteborg och tänkte att vi skulle chansa och se om rummet var redo till oss. Det var det inte - men vi fick väldigt gärna lämna väskorna på hotellet. Vi gick och fikade. Fördrev tiden med sightseeing och shopping. Vi gick bort till Ullevi och Gamla ullevi för att tillfredställa min sentimentala sida. Gamla Ullevi pga mitt kära IFK Göteborg såklart. Vi åt på Max och jag fick handla från blåvittshopen.

 Tillslut fick vi checka in. Vi gjorde oss iordning och stack till Liseberg där PJs överraskning väntade. Eller ja... hans överraskning var alla de timmar som vi tillbringade inne på Spelhuset. Han behövde inte betala en spänn. :P Där hade vi det gött som satan innan vi bestämde oss för att återvända till hotellet.


 Det var en mycket fin inledning på våran tid i Göteborg! Kollade ni in bilderna från hotellet och rummet? Hur fint var inte det på en skala?

Del 2 kommer så snart jag orkar att ta itu med det inlägget. 

Bloggpaus

 Jag är tillbaka i Dalarna igen efter tiden i Göteborg. Det kommer komma upp inlägg om det snart, MEN pga sorgliga nyheter så måste jag avvakta lite. Jag måste försöka smälta en del grejer och... Ja sörja helt enkelt. Kommer inte ha ork till att ge mitt bästa i dessa inlägg så då är det lika bra att vänta känner jag. Ska dock försöka svara på alla kommentarer så snart jag kan. 

Puss!