header menu

Ett tack till svärföräldrarna

 Min kära mor kom och hämtade mig efter jobbet. Dagen var ju sådär om jag får säga det själv, men jobbandet gick bra. Tillsammans åkte jag och mor för att leta efter en liten gåva till svärföräldrarna.  Som tack för allt dom har gjort för att hjälpa mig och PJ. Det får bli som en liten goodiebag. Tog bilder och skickade till PJ som direkt godkände. Det var perfekt det jag hade valt. #nöjd

 När vi kom hem sen så kände jag mig helt jävla död. Att en dag kan ha sugit så jävla mycket energi. Jag somnade nästan på soffan innan jag bestämde mig för att ta ett bad. Yeah... that went well. Jag somnade stenhårt två minuter efter att jag hade lagt mig där. Att inhalera badskum är ju awesome btw. Bara så att ni vet.. Haha xD Ett misstag som jag förvånansvärt nog upprepat ett bra antal gånger nu. Jag vet inte varför, men om jag är det minsta trött... så fort jag blir sådär lagom varm så dönar jag av direkt. Somnar på 3 röda liksom.


 Ovan så ser ni godsakerna som jag ska ge mina svärföräldrar. Det ingår ju inte direkt i kostcirkeln, men jag valde ut lite saker som jag trodde att dom skulle tycka om och struntade i det faktum att det inte passade ihop med varandra. Vinet som ni ser på bilden är dessutom gjort på min favoritdruva och jag hade tipsat svärmor om den - men jag tänkte att jag kunde köpa en flaska då jag vet att dom gillar att avnjuta ett glas till gomiddag på helgerna.

 Detta och sakerna som jag har till PJ är de enda julklapparna som jag kommer att köpa iår. Jag hoppas bara att alla andra tog mig på allvar när jag sa att jag verkligen inte vill ha några julklappar. Jag har allt det som jag vill ha så inga pengar alls borde läggas på mig.

Jag är så trött

 Det märks att man har jobbat mycket nu. Jag är hur trött som helst. Jag har sovit ordentligt men det känns som om jag inte kunnat sova på två nätter.

Eftermiddagspasset igår gick bra såklart. Jag fick känna mig lite proffsig sådär när en ny kom och frågade mig om någonting och jag fick ge henne råd. Jag fick mig också ett gott skratt när jag tydligen skulle ge en tant expertråd om vilket toapapper jag använde. Det som följde var TMI. Definitivt. Det var dock ett roligt pass en dag som slutade otroligt bra.

Just nu så sitter jag och häller i mig kaffe i hopp om att tröttheten ska lätta litegrann i alla fall. Efter jobbet så ska jag se till att få lite ärenden fixade.Sån ... smickrande selfie alltså! ↑

När andra botar bakfyllan

  Kaffet är färdigt och "Prinsen & Jag" visas på tv för 1000 gången. Precis som förra året. Precis som året innan det.

Jag jobbar i eftermiddag mellan 16 och 21. Samma rad som resten av veckan och det gillar vi. Så ja... mycket mer än jobb kommer det inte att bli idag. En skypedejt med PJ senare ikväll och sen ska jag sova järnet inför ytterligare ett pass på måndag. Jag hoppas på resten av veckan också innan jag tar mig iväg till Borlänge, men vi får se hur det blir. Ännu är jag ju inte bokad tyvärr - men allt kan hända :P

 

Liknande inlägg