header menu

Jag har det bra här

 Hej på er underbaringar!

Eftersom PJ i stort sett bor ute i skogen så kan jag säga att jag är ute på landet. Trivs som fisken i vattnet gör jag fast det kanske inte finns så där dundermycket att göra. Trivs bra med att sitta i soffan och titta på när han spelar LoL. 

Dock kom PJs kompis och plockade upp oss tidigare för att vi skulle få ta oss in till Borlänge och handla lite mat. Så lite civilisation fick man se ändå! Vädret hann ju vända till det bättre när vi skulle iväg också. Vi fick ju vakna av en herrejösses-skur imorse och så kom det en till kort därefter. Nu är himlen blå som färgen på mina jeans och man njuter av livet liksom.


Bjussar på två ifån bilder från promenixen vi tog igår :)

Surprise, hot stuff!

Vill ni veta en sak? Just nu är jag hos PJ. Blev hämtad av Z igår och åkte hit för att överraska honom. Gissa om jag lyckades. :P Det var nästan så han flög på mig när jag klev ur bilen. :$ Vi vinkade av Z som skulle styra volvon vidare mot småland och så gick vi in i PJs lilla stuga och bara tittade på varandra i stort sett. Det hade gått en vecka och en dag sen vi sågs sist men ja.. Det kändes mer som en månad. Jag kunde inte låta bli heller. Skulle inte jobba på tidningsjobbet för att jag inte kände mig på topp men jag kände att få kunde jag ju lika gärna åka hit om Z ändå var så snäll och ville hämta och skjutsa liksom. Jag får ju lite mer space här hemma också så man kan bli frisk snabbare. 

Idag har jag mått bättre så vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Vi stannade till vid en sjö och satte oss på en brygga. Det var så varmt och det var tyst och skönt att bara sitta där och prata. Supernice kan jag säga er! Sen gick vi hem för att laga till lite käk. Lax och potatis och en kall sås som blev gudomligt god. Nu sitter jag i soffan och glor på tvn där PJ skärmdelar LoL-matchen som han spelar just nu. Nersläckt med tända ljus och så varsin öl! Mysigare kan det ju inte bli :PHoppas ni har det alldeles tokfint vart ni än nu är :) Har ni också haft sol idag?

Uppe med tuppen

 Jag är uppe redan nu för att se till så att jag kan komma iväg snabbt ifall de skulle ringa från något boende och vilja att jag ska jobba. Det har varit en mycket intressant natt måste jag säga er. Min hjärna är inte kapabel till att formulera en förklaring men det blev inte mycket sömn kan jag säga er. Dock så är det väl inget ovanligt känns det som. Att jag inte får mycket sömn dvs.

 Jag har förövrigt tillbringat gårdagen med att packa min dramaten inför min get away till Borlänge. Det ser ut som att jag ska flytta dit, pretty much, men det är nämligen så att det ligger en platta öl i botten av väskan så därför fick det bli den. Jag har inte ens packat klart den ännu och den är redan svintung. Lyckligtvis kan jag ju rulla den mesta dels men det blir lite intressant att se hur mina kycklingarmar pallar att lyfta av och på väskan när jag ska på tåget. Får väl kasta ut den eller be någon om hjälp. :P Jag måste gå igenom min lilla packlista för att se så att jag får med mig allting. Visst ska jag inte vara borta länge men det är inte bara kläder som ska ner.

Hoppas ni får en fin dag idag. Vädret verkar ju inte bli sådär superskojigt här - men vad gör det om 100 år liksom.