header menu

Current happenings

 Jag hinner verkligen inte med... Dagarna försvinner för mig och jag är typ tröttare än någonsin. Jag sitter hemma just nu och borde egentligen inte hinna blogga - men jag var tvungen. Hade fått panik annars. Fryser gör jag.... Som ett as! :P Jag är på bra humör, men samtidigt är jag lite "TPL" på nå sätt (trött på livet). En smula dramatiskt, jag vet - men tror att mycket beror på omställningen efter att jag börjat gymma. Att kroppen liksom har påverkats sjukt mycket av det och att jag kanske inte hinner få den sömn jag behöver osv. Om ni känner igen er någorlunda så får ni gärna slänga in en kommentar.

 Igår var en rätt kul dag faktiskt. Jag och en kollega bondade galet mycket. Så kul. Liza heter hon. Vi är snuskigt lika tydligen. Inte utseendemässigt kanske, men till sättet. Jag skulle träffa folk från facebooksidan som jag tidigare skrivit om (som hade syftet att man kunde träffa nya vänner inom göteborg) och ja hon fick hänga på helt enkelt. Vilket var skitkul. :) Så vi har ju bestämt i stort sett att vi ska gifta oss någon dag. Det är ungefär på den nivån som vi har våran relation just nu xD I love it! 

 Eftersom jag gjorde detta då och eftersom att PJ var i Jönköping på jobbgrejs, så blev det inge gym. Däremot ska vi ta oss iväg för att gymma idag och det gillar vi. Har dock sån sjuk träningsvärk i magen, så att köra bröst och biceps känns ju sådär lockande faktiskt. Kötta ska vi göra dock. Jag slutar jobbet vid 15.00 också som tur var så jag behöver inte vänta i 2 evigheter på att PJ ska sluta sitt jobb utan jag kan ta mig till gymmet och ställa mig på löpbandet i väntan på att han ska anlända. Det blir toppen. 

(Bilden är lånad från Picjumbo. En bildbank med gratis bilder som man får använda i både kommersiellt och personligt syfte)

 Håll ut när det kommer till svarandet på kommentarer. Det är liksom över 50 stycken och jag har inte riktigt haft tid för att svara när tiden går så snabbt. Men ja... Det kommer. Jag lovar. Ett ytterligare inlägg kommer även att komma upp runt lunchtid idag. :) 

Spårvagnshelveten

 Gårdagen... Jag blir seriöst irriterad bara jag tänker på den. Jobbet gick bra. Körde 7.00 - 14.00 ännu en gång. (Det kanske jag har skrivit redan, men skitsamma) När jag står på jobbet dock och sköter om brukaren så hör jag på radio att det är TOTAL stopp i spårvagnstrafiken mellan just de hållplatser som jag behövde ta mig fram mellan när jag skulle möta upp PJ för att jobba. De var också mellan de hållplatser som han då behövde ta sig för att ens komma hemåt. Positiv som jag oftast är trots tröttheten så tänkte jag ju att äh det fixar jag. Jag tar någon buss och ser hur jag kan ta mig ut till honom. Måste ju ändå vänta i typ 3 timmar på att han slutar så blir ju inte direkt ont om tid. 

 Sagt och gjort. Slutade jobbet, stannade förbi Espresso House för att käka.... väl på Espresso House så kände jag dock hur humöret vände neråt. Det var inte alls kul att behöva vänta så länge på att han skulle sluta. Jag ville ju ha det avklarat. Det blev så småningom dags att ta sig till uppkollade bussen. Den kom och allting verkade ju bra. Tills jag kollar ut genom fönstret och ser att den KÖR FÖRBI där PJ jobbar. Vad i helvete? Men... Jag skulle ju byta till en annan buss som skulle ta mig till hans jobb? Jag fattade absolut ingenting. Jag kollar upp sträckan igen så att jag inte hade tagit fel buss. Nej det hade jag inte. MEN... jag hamnade långt ut åt andra hållet från PJs jobb. Det var rätt hållplats och allt - men sådan TOTAL onödig omväg. Ni kan ju gissa hur glad jag var sen då när jag insåg att jag skulle vänta 20 minuter på bussen som skulle ta mig tillbaka.

 Ah... Vad ska man ens säga? Jag var så tjurig igår. Ej pga tjejvecka utan pga kontrollfreak och vanemänniska. Nu måste jag dock skynda mig till spårvagnen. Börjar 7.30 idag och slutar 13.30 - sen ska jag möta upp Maria och Danne från Facebooksidan som jag har skrivit om. Vi ska fika/äta! 
Skriver väl en rad eller två när jag får rast senare idag. :) 

Snabb uppdatering

Hej där! Denna morgon är ni tyvärr tvugna att hålla tillgodo med ett mobilinlägg då jag ligger lite efter i mitt eget schema. Sitter på spårvagnen nu, både trött och mör. Gymmandet blev inte mellan 17.00 & 18.00 nämligen utan vi kom inte ifrån PJs jobb förns 18.00-ish pga långdraget möte med big shots. Men runt 19.00 hade vi kört igång vårat benpass och det var stört härligt måste jag säga :)

Idag blir det återigen jobb 7.00 - 14.00 för att återigen vänta in PJ för ett gympass. Han är borta på affärsresa imorgon så lika bra att komma igång med en rutin :P