header menu

Ångest av shoppingLite nytt råkade inhandlas här om dagen. Jag kände att jag var i stort behov av lite somrigare kläder, så jag begav mig för att göra ett försök på det här med shopping. Jag har säkert nämnt för många av er att jag inte alls är särskilt bra på det här med kläder och smink osv. I'm super serious. Kan ingenting om det. Jag kilade till Gina Tricot först. Hittade en del plagg som såg helt okej ut. "Detta kan jag säkert rocka" tänkte jag och tog med mig det till provrummena. Lämnade hytten ganska snart med ett plagg istället för 7. Allting satt SÅ konstigt på mig och jag kände mig tjock i allt. :O Jag vet att jag inte är tjock såklart men det var inte direkt någon bra feeling att få i kläderna som man ska köpa hem. Fick svar från PJ strax efter. Hade skickat bilder till honom för att höra vad han tyckte. "Allt var ju skitsnyggt". Jag suckade högt, betalade för klänningen och fortsatte till nästa butik som blev New Yorker. Jag kollade efter somriga toppar. PJ tyckte jag skulle köra på pastellfärgat. Jag tittade runt mig... DET FANNS JU INGA SÅNA FÄRGER. 

För att sammanfatta då så slutade jag upp med ett par skor, en vit klänning, 3 vita t-shirts, en ljusblå topp och ett ljusgrönt linne. Sen var jag tvungen att bara sätta mig någonstans och andas. Jag hade behövt byxor eller shorts också - men jag pallade verkligen inte. Jag började ångra mig en smula. Är verkligen inte den som unnar mig själv saker. Även om det behövs. Som i detta fallet. Allt det jag har nu är stort eller urtvättat. Någon mer som är som jag? Som liksom inte har det där sinnet för shopping? 

Gissa vad?

 Nu är liksom dagen kommen. Idag börjar det hända grejer som inte har med jobb att göra. Well... haha jag jobbar 14-21 ikväll - men innan dess så ska jag ta mig iväg för att hämta nycklarna till lägenheten. 11.45 ska jag möta upp "hyresvärden" (tjejen vi ska hyra av) vid hennes skola. Sen får vi se vad jag hinner med innan jobbet. Kanske åker iväg och käkar - eller om jag bara sticker hem och gör mig redo för jobbet. Kanske vilar en stund eller två. 

 
 Ni anar inte hur spännande detta är, eller hur skönt det ska bli att få något eget som vi kan kalla hem. Tror att allting kommer att bli så mycket lättare när vi väl har flyttat. Frustrationen och stressen kommer säkert att lätta liksom. Imorgon påbörjar vi i alla fall flytten! :D 

Ytterligare ett jobbpass Så är man här igen. Jag vet ju att jag har haft lediga dagar och så, men damn... Det tar ju aldrig slut(!!!) A never ending story. Ja, jag vet att det låter bittert - men nu har jag slitit hårt under en period. Så det kanske är befogat ändå? Som sagt... Det är tur att jag trivs.
Vi blev tre på avdelningen nu runt lunch och det gav mig möjligheten att smita iväg på rast ovanligt tidigt. Jag är inte den som är den liksom, så jag gjorde ett par bondmoves genom korridoren och kastade mig smidigt in i hissen som skulle ta mig upp hit till rast rummet. 

 Ni är säkert mycket nyfikna på hur 11 timmars-passet gick igår? Okej kanske inte, men ni ska få veta det ändå. Det gick bra rent generellt så. Framåt eftermiddagen så kände jag värken i kroppen. Jag hade fått rast och sådär - men den försvann lika fort förbi som den vanliga halvtimmesrasten. Det var full fart resten av tiden. Samtidigt kändes det som att tiden gick SÅ långsamt. Skulle jag aldrig få gå hem liksom? Men jag vet att jag är bra på det jag gör och det är vad som får mig att stå ut ändå. Är dock så måttligt irriterad över att en rapport som skulle till natten inte kom fram. Om den grejen får MITT arbete att framstå som dåligt så blir jag riktigt arg. Aja, så var det med den saken i alla fall. Kommer nog dröja innan jag tar mig an ett till sånt pass igen faktiskt.

 Ber föresten om ursäkt för alla jobb inlägg som det blir och har blivit den senaste tiden. Denna månad så har jobbet varit livet typ. Suck pust och stön.