header menu

* Slut som artist

 
Jag hann seriöst inte ens komma hem. DÅ ville alla höra av sig till mig. Jag gillart - men smått stressigt när 5 personer skriver/ringer och jag står i brorsans lägenhet och hjälper honom med flyttstädning. Jag var ju tvungen att hjälpa honom då lägenheten säljs imorgon. Så var jag ju tvungen att äta och sova. Hur skulle jag hinna med det? Don't get me wrong. Känns ju skönt att man varit saknad - men jag har ju så förbaskat svårt att låta bli det här med att försöka säga nej ibland. Därför är det ju frustrerande om nån vill ta del av min tid och så har jag ingen att ge. Förstår ni hur jag menar?

När vi är klara med allt hos brorsan så går jag hem. Får reda på att jag måste gå och panikhandla om det ska finnas frukost till imorgon. Så det var bara att gå tillbaka igen. Klart jag kunde offra mig, eftersom det är mors dag osv. :) Men det resulterade i blotta 30 min sömn som jag får leva på under nattens jobb. Men jag har gjort det på ingen sömn alls - så jag ska nog klara av jobbpasset som väntar. Men några hejarop skulle ju inte vara fel <3

Jag har bilder att dela med mig av från helgen och allmäna tankar om lite saker jag har, indirekt, upplevt. Så det ska jag försöka fokusera på att dela med mig av efter detta inlägg. Så blir det ju jobb någon gång inatt som sagt. Får bara be till gud om att rundan inte blir sen inatt. 

* Vernissage

Hej på er! 

Söndag idag. Morsdag, hemgång och jobbförberedelse (läs sova). Men OJ vad glad jag känner mig. Utställningen igår var, minst sagt, framgångsrik och det glädjer mig enormt mycket. Laleh (som Joey ställde ut tillsammans med) såg överlycklig ut. Det var, som sagt(?), hennes första utställning och det kom SÅ mycket folk. Några pratade svenska och vissa fick ta till engelska. Jag bytte mellan språken så ofta att jag tillslut pratade svenska med de engelsktalande och vice versa. Så jag körde Engelska rakt igenom. Det fick funka. Den verkade ju vara trovärdig eftersom de svensktalande kom fram och frågade om "more wine". Hysteriskt kul! :P

Jag har ett par bilder från gårdagen, men jag måste ha ro till att kolla igenom dom. Välja vilka jag kan publicera osv. Kort och gott var det ett sjukt kul event. Jag fick min favorittavla av Laleh som betalning för min hjälp och jag är överlycklig. Den ska få hedersplatsen bredvid Joeys tavla som jag fick sist jag hjälpte till. ❤


Mja! Så vi var en trött och nöjd trio när dagen sen var över. :) Var otroligt kul! 

* Stockholm Stockholm Stockholm...


Hej på er goingar!

Tack för alla era kommentarer ju. 😄 Just nu är jag med Joey och hans vän Laleh i studion där vernissagen ska hållas. De håller på att sätta upp tavlorna, as we speak, jag själv har gjort vad jag kan så jag väntar väl på att bli ropad på ifall det behövs hjälp. 

Igår råkade jag och Joey hamna på Scandic hotell för lite gratislyx. Alldeles för mycket vin & massor av nötter. Det var nice. Morbror skulle briljera med sina tyskakunskaper och hjälpte ett turistpar med att tipsa om sevärdheter. Sen stupade jag bokstavligen i säng efter lite smsande med PJ & Z. (Haha låter som en lam advokatfirma) 


Idag ringde klockan vid 7.00. Upp för att äta frukost och göra sig iordning. Sen kom Lasse för att skjutsa oss till studion. Vi hann såklart med den sedvanliga lattèn innan vi påbörjade förberedelserna. Blooms Bageri levererade.