En pågående flytt ?

 Efter uppmuntrande ord från Sandra så tänker jag prova på någonting som jag funderat på ett tag. Nämligen att byta bloggportal till Nouw. Jag känner just nu av sidan litegrann innan jag överlåter designjobbet till PJ så att han kan göra den nya bloggen lika fin som denna. Blogg.se har varit en fin följeslagare sedan jag började blogga 2009 och jag är sjukt tacksam för dessa år med dom. Nu är det inte alls säkert att jag blir långvarig på nouw - men jag känner att jag vill testa. Så från och med nu så kommer arbetet med att flytta över inlägg osv vara i full gång. Kanske blir det till och med lättare att hålla bloggen vid liv? Jag ska passa på och testa nouw-appen också innan något blir bestämt. 

 Så fort jag hunnit med att kolla igenom sidan och dess funktioner så ska jag testa på att importera inlägg från denna blogg och se hur det funkar. Sen kommer designen att börja byggas. Osv osv.  Vi får se hur det blir med allting helt enkelt. 

 

Självklart så skiljer sig inte adressen märkvärt från denna. nouw.com/iambaam kommer att vara det som gäller när flytten väl blivit gjord. 

Liknande inlägg

1 Polly Svensson:

skriven

Vad roligt. Har också funderat på det men jag vet inte. Du får väl säga vad du tycker sen? Hoppas allt e bra tjejen? Kram

2 J:

skriven

Vad spännande!!

3 Carolina Thoor:

skriven

Spännande. Själv är jag också smått sugen på att byta bloggportal, då jag har varit trogen till blogg.se sen ja.. Fjärde klass eller då jag väl började blogga för allra första gången. Så att det är hur många år som helst & ibland kan jag bli lätt irriterad på blogg.se eftersom att den ibland strular + att jag inte riktigt är någon highteck på självaste designern ^^, så kanske skulle vara enklare för mig också att testa med någon ny?..

Sv; åååh, din sambo gör ett utmärkt jobb! Det skulle vara så himla underbart om Stockholm och de övriga städerna tar och snappar upp den här. Mycket bättre än att behöva gå/åka fram och tillbaka för onödiga besked som man lika gärna kan få i sitt egna hem eller vart man nu befinner sig :P

Kommentera här: