Vloggers from the U.S


1. Logan Paul
En ung kille från Ohio som nu bor i Hollywood. Han är en föredettta viner men försörjer sig nu på vloggandet och sitt skådespeleri. Till PJs förtret så följer jag denna kille slaviskt. #svartsjuk (Skämt å sido) Logan är 22 år gammal och otroligt driven. Jag gillar hans humor som fan och han verkar vara en lättsam kille.



2. Jake Paul
Lillebror till Logan och precis lika driven som sin äldre bror. De flyttade till L.A samtidigt och allt eftersom det började gå bra för Jake så bestämde han sig för att starta ett "nätverk" vid namn Team 10 för att hjälpa andra med liknande drömmar som han själv hade. Han är även en regular i Disney Channels serie Bizardvaark. Sjukt rolig kille att följa. Honom är PJ inte lika svartsjuk på. Troligtvis pga den låga åldern (20 år).


3. Lance Stewart
En kille från New Jersey som, precis som de andra, håller till i L.A lite då och då pga sin karriärs skull. Man får följa livet i Hollywood tillsammans med han, hans flickvän Lizzy och hans kompisar. Det är underhållning till max i nästan varenda vlog som han lägger upp.



4. George Janko
24 år gammal från Arizona. Han är nära vän till Logan och bor i samma byggnad som honom. En otroligt rolig och jordnära kille. Vars vlogg jag fastnade för rätt omgående. Istället för att försöka visa upp sig i kompisen Logans vlogg för views så är han alltid med för att ge Logans fans (och sina egna) så mycket underhållning som möjligt.

 

Självklart finns det fler vloggar som jag följer - men vi kan åtminstone börja med dessa i ett inlägg! 
1 Linnéa:

skriven

Åh, spännande tips där <3

Kommentera här: