Some fun on a saturday

 Jag bestämde det redan innan helgen infann sig. Jag och PJ skulle ha en fullspäckad lördag. Det spelade ingen roll vad vi gjorde... så länge vi inte befann oss hemma. Vi började med ett besök på sjöfartsmuseet. PJ hade inte varit där innan och jag själv gissade att det hade förändrats en del sedan sist som jag själv besökte museet. Sen fick det liksom bli som det blev resten av dagen. :P

 
 När vi hade kollat igenom alla våningar så kände vi att det var dags att dra vidare. Vi försökte bestämma lite snabbt vad vi skulle göra därnäst. Vi stannade till på Eli's Corner, tog varsin kaffe och spånade. Kom fram till att biljard och varsin öl lät som en bra idé. Samtidigt fick jag ett meddelande från en gammal bekant, som jag träffade för EXAKT 3 år sedan, (som numer också bor i GBG) och han var sugen på att komma ut och dricka öl. Jag skrev tillbaka att han gärna fick hänga på mig och PJ om han nu ville det. Tog en stund innan han svarade så vi ägnade oss åt spelandet.
Det roliga med biljarden var ändå att jag eller PJ inte kunde det bättre än den andre utan vi var på samma nivå - vilket gjorde det hela mycket enklare. Vi kunde räkna på båda händer hur många gånger som vi hade spelat. Vi kunde grunderna bara och det tillät inte tävlingsmänniskorna i oss att komma fram.

 
Tillslut blev det bestämt. Vi skulle till Kappa Bar och äta och sedan kunde Ace (min kompis) komma och göra oss sällskap för ett par öl. And so he did. En oväntad bromance uppstod mellan Ace och PJ. Det var rätt kul att se faktiskt. :P Vi drack öl, pratade och kollade på League-championship. Spelade lite och efter några timmar så kände vi att vi var rätt trötta. Vi hade ju varit ute hela dagen. Så med leenden på våra läppar så tog vi oss hem efter en mycket bra dag.

 
1 Tilda Barkselius:

skriven

Lät som en jättehärlig lördag!

2 Fanny:

skriven

men vad härligt!! <3

3 MADDISENJ.SE:

skriven

Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig :) Hoppas du har fått en bra start på den nya veckan!

4 Lena:

skriven

Det låter som om ni hade en jättefin Lördag. Ibland behöver man verkligen hitta på något sådant där :D

5 Cissi:

skriven

å vilken kul dag och vad kul att de fann varandra ;)

6 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Kul :))

7 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Kul :))

Kommentera här: