Trött fast ändå pigg

via GIPHY

 
Det är rätt intressant hur man så ofta kan känna så mycket. En bedövande trötthet samtidigt som det spritter i hela kroppen av energi. Holy smokes... Det är fan något som jag skulle vilja forska i. Honestly. Det vore ytterst intressant. 

Idag är det jobb som gäller efter 2 lediga dagar. (Om man räknar dagen då jag var i skolan) Jag jobbar mellan 14 och 21. Helt ok om ni frågar mig. Jag har de bästa kollegorna vid min sida - så jag tror inte att det kommer bli så värst jobbigt. Att börja 7.00 imorgon blir dock snäppet värre kan jag tänka mig.
NU ska jag fortsätta skriva på ett inlägg om det skolarbetet jag berättade för er om. Det kommer bli mer av en sammanfattning - annars skulle ni aldrig orka läsa det. Blir långt nog trots att jag kortar ner det. Ett par hundra koppar kaffe kommer även intas innan det är dags att pallra sig iväg. 

Vilka är era planer för dagen? 
1 Netti Starby:

skriven

Vad roligt att du ska jobba med dina bästa kollegor :-D Kramis

2 elin stridh:

skriven

haha hoppsan :D

3 Linnéa:

skriven

Åhå, jag är sååå herrans trött på dagarna, sover inte på nätterna :(.

4 Johanna:

skriven

åh, igenkänningsfaktor!! Blir på dåligt humör bara jag tänker på hur det känns när man blir såndär haha :(

5 Carolina Thoor:

skriven

Sådär känner jag mig också nu! Vet också att jag bör gå och lägga mig för att vara pigg imorgon, men ändå är jag inte så trött. Sådant är jobbigt ^^,

Sv; nej, eller hur. Man bör inte få göra det, tycker jag. Och i så fall inte så ofta eller så om de som vill ha så, får göra det. Som ett önskeschema. Jag orkar inte med det och vill helst inte göra det. Men skönt nog har jag inte så många kvällspass på nya jobbet! :)

6 Mirre:

skriven

Hehe ja, det är coolt att man kan känna båda ibland, samt skönt pass :D

7 Tilda Barkselius:

skriven

Känner igen det där av att vara både trött och pigg, så himla konstigt.
Hoppas allt gick bra på jobbet också!

8 Lena:

skriven

Vet känslan. Brukar säga att jag är för trött för att kunna sova ibland haha xD

Kommentera här: